Konyhabútor vásárlás 2023-ban? Tedd le voksod a minőség és szakértelem mellett!   Tovább a részletekre!

Szakadj ki a mindennapokból
modern konyhabútorainkkal!

Legyen szó modern, klasszikus vagy vintage stílusról, nálunk garantáltan megtalálod az ízlésednek megfelelő, otthonod térbeli adottságaihoz igazodó konyhabútort, minden konyhánk több, mint 90 elemmel bővíthető és ingyenes extra tartozékokkal felszerelt.

Miért válassz minket ha új konyhát vásárolnál?

Több, mint két évtizedes piaci tapasztalattal bírunk, termékkínálatunkat az aktuális trendeket figyelembe véve alakítjuk. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, az első találkozástól kezdve egészen a konyhabútor beszerelésig fogjuk a kezed.

 • icon

  Legyen szó modern, klasszikus vagy vintage stílusról

  Európai igényeknek megfelelő konyhabútorokat, étkezőgarnitúrákat, konyhai gépeket és kiegészítőket biztosítunk vásárlóbarát árakon.

 • icon

  3D látványtervező programunkkal hívjuk életre álomkonyhád

  Konyhabútor kínálatunkat a közös pillanatok inspirálták, és, hogy biztosan jól válassz, 3D tervező szoftver segítségével el is készítjük kiszemelt konyhabútorod látványtervét, így pontosan azt kapod, amit szeretnél - egy konyhabútort, amelyben a dizájn és a praktikum találkozik, illeszkedve otthonod stílusához!

 • icon

  Segítünk a szállításban és a beszerelésben is

  Szeretnéd elkerülni az összeszereléssel járó bosszankodást? Szerződött beszerelő partnereink gyorsan, precízen beszerelik, beépítik álmaid konyhabútorát. Neked csak annyi a dolgod, hogy birtokba vedd vadonatúj konyhád.

axelbutor
axelbutor
axelbutor

Konyhai kiegészítő kínálatunk

Igény esetén segítünk kiválasztani a konyhabútoroddal legjobban harmonizáló kiegészítőket.